0 Produkt(er) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!
  • OVER €33

    10%OFF

  • OVER €66

    13%OFF

  • OVER €99

    16%OFF

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Østerrike vs Tyrkia: Forhåndsvisning, forutsigelser og lagoppstillinger

Østerrike møter Tyrkia i åttedelsfinalen i EM 2024 på tirsdag

Begge lagene vant to kamper i gruppespillet

Ralf Rangnicks lag toppet Gruppe D foran Frankrike og Nederland

Den siste åttedelsfinalen i EM 2024 finner sted denne tirsdagen når Østerrike kjemper mot Tyrkia om en plass i kvartfinalen.

Ralf Rangnicks lag har vært en av suksesshistoriene i turneringen så langt, og de toppet en utfordrende gruppe som inneholdt både Frankrike og Nederland. Deres intense, høyoktan tilnærming har vunnet over nøytrale tilskuere, og de har en fantastisk mulighet til å nå de siste åtte i en stor turnering, noe de ikke klarte å gjøre i EM 2020.

Tyrkia samlet også seks poeng i gruppespillet, men klarte ikke å forbigå Portugal, som slo dem 3-0 i deres andre kamp i Tyskland. Men under seire over Georgia og Tsjekkia viste Vincenzo Montellas menn glimt av sitt potensial, selv om de går inn i kvartfinalemøtet med Østerrike som svake underdogs.

En av grunnene til denne merkelappen kan være en vennskapskamp mellom lagene tilbake i mars. Østerrike vant utrolig 6-1 da Michael Gregoritsch scoret hat-trick.

Her er en guide til Østerrike vs Tyrkia i EM 2024.

Når starter kampen Østerrike mot Tyrkia?

  • Lokasjon: Leipzig, Tyskland
  • Stadion: Red Bull Arena
  • Dato: Tirsdag 2. juli
  • Kampstart: 21:00 CEST / 15:00 ET / 12:00 PT
  • Dommer: Artur Soares Dias (POR)
  • VAR: Tiago Martins (POR)

H2H Rekord Østerrike mot Tyrkia (siste fem kamper)

  • Østerrike: 2 seire
  • Tyrkia: 2 seire
  • Uavgjort: 1
  • Siste møte: Østerrike 6-1 Tyrkia (26. mars 2024) - Vennskapskamp

Nåværende form (alle konkurranser)

Hvordan se Østerrike mot Tyrkia på TV og direkte strømming

Lagnyheter fra Østerrike

Østerrike har ingen nye skadeproblemer før kampen mot Tyrkia, men de vil være uten Patrick Wimmer for åttedelsfinalen. Wolfsburg-spilleren, som startet 3-2-seieren over Nederland, er suspendert etter å ha fått to gule kort i gruppespillet.

Østerrike har åtte spillere som risikerer å gå glipp av kvartfinalen dersom Rangnicks lag kommer forbi Tyrkia.

Den tidligere Manchester United-manageren gjorde noen endringer i startoppstillingen mot Nederland, og det ga resultater. Alexander Prass erstattet Philipp Mwene på venstreback, mens Romano Schmid kom inn på vingen og imponerte med et mål i en fantastisk prestasjon.

Forventet lagoppstilling for Østerrike mot Tyrkia (4-2-3-1): Pentz; Posch, Lienhart, Trauner, Mwene; Seiwald, Grillitsch; Schmid, Sabitzer, Baumgartner; Arnautovic.

Lagnyheter fra Tyrkia

UEFAs strenge suspensjonsregler har hatt en enorm innvirkning på Tyrkia før deres åttedelsfinale, med kaptein og nøkkelmidtbanespiller Hakan Calhanoglu utestengt etter å ha fått to gule kort i gruppespillet. Han får selskap av den suspenderte Samet Akaydin.

Etter deres hete oppgjør med Tsjekkia sist gang, har Tyrkia nå ti spillere som er en advarsel unna å gå glipp av kvartfinalen. Blant dem er det spennende angrepsduoen Arda Guler og Kenan Yildiz.

Den gode nyheten for Montella er at han ikke har noen skadeproblemer å bekymre seg for. Mert Gunok kom tilbake mellom stengene mot Tsjekkia, mens Guler var frisk nok til å starte etter en mindre skade.

Forventet lagoppstilling for Tyrkia mot Østerrike (4-2-3-1): Gunok; Muldur, Demiral, Bardakci, Kadioglu; Ozcan, Yuksek; Akturkoglu, Guler, Yildiz; Yilmaz.

Forutsigelse av resultatet for Østerrike mot Tyrkia

På papiret er dette kanskje den mest jevne åttedelsfinalen vi har. Men Østerrikes imponerende gruppespillkampanje gjør dem til favoritter på Red Bull Arena. Om ikke annet, bør vi se en spennende kamp mellom to talentfulle angrepslag.

Østerrikes intensitet kan imidlertid seire. De har funnet mål relativt lett og bør overkjøre Tyrkia gitt at de to lagene spiller lignende formasjoner, med Østerrikes kjerne av Bundesliga-stjerner som kanskje kommer seirende ut. Calhanoglu vil være et stort tap for Tyrkia.

Forutsigelse: Østerrike 3-1 Tyrkia

Verwante Tags

Østerrike Fotball Drakter EM 2024 Euro 2024 Tyrkia

Nieuws gerelateerde Producten

Østerrike Fotballdrakter EM 2024 Hjemmedrakt Mann
Østerrike Fotballdrakter EM 2024 Bortedrakt Mann
Tyrkia Fotballdrakter EM 2024 Hjemmedrakt Mann
Tyrkia Fotballdrakter EM 2024 Bortedrakt Mann

Tyrkia Fotballdrakter EM 2024 Bortedrakt Mann

Kr410 Kr1.071 Ex Tax: Kr410